ABS OF STEEL hasi zsírégető krém

A legjobb társ a derék és has tájéki zsírpárnák ellen

Diétázol és keményen edzel, de a hasad mégsem változik? Megpróbáltál már mindent a fogyás érdekében, a zsírégető kapszulától a szénhidrát blokkolóig, számos diétával és edzésprogrammal kísérleteztél, de egyszerűen a hasad nehezen alakul? Szeretnéd tudni mi lehet a legjobb társad a kockás has eléréséhez? 

Az Abs Of Steel egy tudományosan kifejlesztett formula, ami segít mozgósítani és lebontani a zsírraktárakat, feszesebbé és vékonyabbá varázsolni a bőrt.


Használat: 

EDZÉS NAPON: Reggeli edzés időpontnál

 1. Edzés előtt
2. Délután folyamán vagy lefekvés előtt

Déli vagy délutáni edzés időpontnál 
1. Edzés előtt
2. Lefekvés előtt

Esti edzés időpontál
 1. Edzés előtt
2. Edzés után vagy Lefekvés előtt

PIHENŐ NAPON: Használd felkelés után közvetlenül és lefekvés előtt vagy a nap folyamán még egyszer. Hagyd, hogy a krém teljesen beszívódjon mielőtt felöltöznél, valamint minden használat után rögtön moss kezet szappanos vízzel!

Kizárólag külsőleges használatra! Figyelmeztetés! A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése, terhesség, szoptatás esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Semmiképpen nincs szándékunkban orvosi tanácsot adni és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség.

A termék gyermekektől elzárva tartandó.

15 990 Ft