Bybi 100%-os hidegen préselt epermagolaj 15ml

Újdonság

KIZÁRÓLAG KÜLSŐ HASZNÁLATRA! 

100%-os hidegen préselt epermagolaj. Az epermagolajat a meglévő nappali rutin részeként való használatra tervezték. Ez egy nagyszerű bőrlágyító, amely javítja a nedvességtartalmat az olyan arcbőr esetén, amely kissé száraz, hámló vagy érzékeny. Könnyedén felvihető a bőrre és szinte azonnal beszívódik. Eredmények = puha, selymes és táplált bőr. Az epermagolaj különösen gazdag Omega-6 és az Omega-3 esszenciális zsírsavakban, valamint az ellagsav gazdag forrása. 

Rendkívül könnyű szerkezetű és gyorsan felvihető, így szinte azonnal beszívódik. Ha még esetleg szüksége lenne egy további okra, hogy szívébe zárja ezt az olajat. Hidegen préselt magokból készül, amelyek a gyümölcsléipar hulladéktermékei, így a termék a fenntarthatósághoz is hozzájárul! Használat A booster termékek úgy vannak kialakítva, hogy maximalizálják a meglévő rutinok hatását, így a többi termékét szépen kiegészítik. Adjon hozzá belőlük néhány cseppet az Ön által használt szérumokhoz, hidratálószerekhez vagy balzsamokhoz, és alkalmazza arcra és nyaka bőrére. Alternatív megoldásként használhatja közvetlenül a bőrén. Nagyszerű a mindennapi használatra, és még alapozó alá való felvitellel is működik, egy selymes, sima ragyogás elérése érdekében. Összetevők Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil

A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése, terhesség, szoptatás esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Semmiképpen nincs szándékunkban orvosi tanácsot adni és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség.

A termék gyermekektől elzárva tartandó.

4 649 Ft