Elektromos arcmasszírozó

A speciális, 3 zónás dizájn, szilikon felület és innovatív T-Sonic pulzálás még a mélyen leülepedett szennyeződéseket is alaposan, ugyanakkor gyengéden eltávolítja, így ragyogóbbá és egészségesebbé teszi az arcbőrt, komfortos mérete pedig otthon és utazáskor is tökéletesen segíti az arcápolást! Tulajdonságai: a szennyeződéseket, faggyút és elhalt hámsejteket eltávolítja az arcbőrről eltávolítja az arcról a smink maradványait, és ragyogóbbá teszi azt finoman masszírozza az arcot, ezzel elősegíti a bőr mikrokeringését tisztítja és kisimítja a pórusokat, finomítja és kiegyenlíti az arcbőr szerkezetét megkönnyíti a használata után felvitt ápolókészítmények felszívódását kímélő, az érzékeny arcbőrt sem irritálja

Műszaki adatai: 3 zóna a gyengéd, mélyreható, illetve helyi tisztításhoz nem porózus, lágy hipoallergén szilikonból készül 100%-ban vízálló, így kádban vagy tusoláskor is használható.

1 óra alatt teljesen feltöltődik, USB-vel töthető

Használata: Vidd fel a benedvesített arcra a kedvenc arctisztító készítményed. Nedvesítsd be a arctisztító kefét is, kapcsold be, és helyezd az arcodhoz. 1 percen keresztül gyengéden vezesd végig a teljes arcfelületen, 15 másodpercenként mindig haladj tovább a következő területre. Ezután öblítsd le vízzel az arcod és szárítsd meg. 

4 890 Ft
Please select variants first