Jade Roller

Újdonság

A jáde kő használata évezredekre nyúlik vissza, amikor ősi dinasztiák legelőkelőbb és leggazdagabb asszonyainak volt az első számú szépségápolási eszközük. Megszámlálhatatlan pozitív energiája a bőrre is kisugárzik! A Lena jade roller tökéletes megoldás stressz oldására, könnyedén létrehozhatunk egy relaxáló, otthoni spa kezelést vele!

A jobb hatás érdekében használhatsz a roller masszázshoz szérumot vagy arckrémet. Alapszabály: A rollert mindig belülről (vagyis az arc közepétől) kifelé mozgasd, és minden ponton 3-5 alkalommal menj át. Ne oda-vissza, hanem mindig egy új vonalon, gyengéd nyomással az arc közepétől görgesd.

Homlok:Helyezd a rollert a homlok közepére, és görgesd a haj vonalának irányába. Ismételd meg 3-5 alkalommal. Ezután görgesd középről a halántékok irányába, többször megismételve balra és jobbra.

 
Szem:A szemek ápolására a kisebb roller használata ajánlott. Csukd be a szemet, és görgesd a rollert nagyon gyengéden a belső szemhéjtól a halántéka felé. Ezután jöhet az alsó szemhéj környéke. 3-5 alkalommal görgesd a rollert belülről kifelé a halánték irányába.

 
Arc:Görgesd a rollert többször megismételve az orrlyukaktól indulva az arccsontok át, a halántékokig. Mozgasd a rollert gyengéd nyomással az áll közepétől, az állkapocs csont mentén a fülek/halántékok irányába. Használat után, fertőtlenítővel vagy szappannal, valamint vízzel tisztítsd meg a rollert.

 Tipp: Tedd a rollert egy éjszakára a hűtőszekrénybe, ezáltal maximális hatást érhetsz el a duzzadással és a szem környéki karikákkal szemben! 

5 890 Ft