Panda Nutrition Tribulus Terrestris 3G Tabletta - 120 tabletta

A Tribulus Terrestris köznapi nevén a királydinnye kivonat. Fontos hangsúlyozni, hogy a Tribulus Terrestris nem tartalmaz kész hormont és semmi köze a szteroidokhoz. Egy adag Tribulus Terrestris 3G 3000 mg tribulus terrestrist tartalmaz, mely 40% szaponin tartalmú. Egy adag 2 tablettából tevődik össze. 

A Panda Nutrition Tribulus Terrestris 3G adagolása: A gyártó naponta egy adagot javasol, vagyis 2 tablettát, lefekvés előtt.

Egy doboz Tribulus Terrestris 3G 2 havi mennyiséget tartalmaz.

Terhes és szoptatós anyáknak a készítmény szedése nem javasolt. 

Tápérték adatok 1 adag: 2 kapszula a csomagolás 60 adagot tartalmaz (120 kapszula) 

Megnevezés 2 kapszula Tribulus Terrestris (királydinnye) 3000 mg 

Összetevők: Tribulus Terrestris kivonat [40% szaponin tartalom], Maltodextrin, tömegnövelő szer (cellulóz), csomósodásgátló anyag (szilícium-dioxid, magnézium zsírsavakkal oldott sói, Talc), stablilizálószer (Polyvinylpyrrolidon [PVP]). 

A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése, szoptatás, terhesség esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!Semmiképpen nincs szándékunkban orvosi tanácsot adni és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség.

A termék gyermekektől elzárva tartandó.


4 354 Ft
Please select variants first