Steelfit Steel Slim - Zsírégető Nőknek

Akció

Az álomalak nem álom többé! 

A Steel Slim egy kifejezetten nőknek kifejlesztett testsúlykontroll, zsírégető kapszula kizárólag természetes összetevőkkel. Több ezer elégedett vásárló!

Étrendkiegészítőként fogyasszunk 1 adagot (3 kapszula) a reggeli első étkezésünkkel. Legalább napi 6-8 pohár vizet igyunk. Bár a SteelSlim™ stimulánsok nélkül növelheti az energiaszintünket, 4 órával lefekvés előtti használatát kerüljük.

 
Megjegyzés: a rendszeres testmozgás és megfelelő étkezés nélkülözhetetlen a kívánt fogyás eléréséhez. 


A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése, szoptatás, terhesség esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!Semmiképpen nincs szándékunkban orvosi tanácsot adni és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség.

A termék gyermekektől elzárva tartandó.

15 196 Ft 15 990 Ft