VITA D3+K2 60 kapszula

A termék alap hatóanyaga a D-vitamin, amely szervezetünk egészséges működéséhez az egyik legfontosabb mikrotápanyag. D-vitamint alap esetben a szervezet a bőrünkön keresztül a napfényből tud szintetizálni, de a téli hónapokban, illetve a modern életmódnak köszönhetően ez a mennyiség általában nem éri el az egészséges szintet.

Napi 2000IU D-vitamin praktikus, 1000IU kapszulákkal 

Hozzáadott K2 vitaminnal 

A csontozat, fogak és immunrendszer egészségéért 

Kinek ajánljuk? Neked, ha: a téli hónapokban is pótolni szeretnéd a D-vitamin szükségleted irodai munkát végzel és ritkán jutsz ki a friss levegőre gyenge csontozattal rendelkezel szeretnéd megelőzni az időskori csontritkulás panaszait vagy egyszerűen csak részese szeretnél lenni a D-vitamin számtalan jó hatásának. Próbáld ki te is! 

Hogyan fogyaszd? 

Fogyassz egy kapszulát az első, és egyet az utolsó étkezésed kíséretében, bő folyadékkal! 

Kiszerelés: 60 kapszula (30 napi adag)

Figyelmeztetés! A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék gyermekektől elzárva tartandó.

2 890 Ft