WSHAPE Collagen 100 kapszula

A kollagén évtizedek óta népszerű összetevő szépségipari termékekben és nem véletlenül, hiszen számos pozitív tulajdonsága ismert, amiért közkedvelté vált. A kollagén az emberi szervezetben megtalálható aminosav, viszont a kor előrehaladtával a mennyisége csökken, ezért a bőr és kötőszövetek rugalmasságának fenntartásához külső forrásból történő utánpótlása javasolt.


1000 mg kollagén tartalom adagonként 100% marha kollagén

Könnyen lenyelhető, kapszulás formula 

Kinek ajánljuk? 

Neked, ha: vissza szeretnéd nyerni bőröd rugalmasságát/feszességét szeretnéd az apró ráncaidat eltüntetni szeretnéd hajad/körmöd ragyogását visszanyerni/fenntartani elmúltál 25 éves és szeretnéd bőröd fiatalságát sokáig megőrizni szeretnéd az ízületi rugalmasságod visszaszerezni/fenntartani ízületi fájdalmaid vannak sérülés utáni regenerációdat gyorsítanád dohányzol és emiatt alacsony a kollagén szinted vagy egyszerűen csak ki szeretnéd próbálni a kozmetikai iparban évtizedek óta egyik legnépszerűbb kiegészítő teljes testre gyakorolt előnyeit. Próbáld ki te is! 

Hogyan fogyaszd? 

Fogyassz 2x2 kapszulát naponta, étkezések között, bő folyadékkal. Edzésnapokon fogyassz egy adagot (2 kapszula) közvetlenül edzés után. A maximálás hatás érdekében, figyelj oda a megfelelő mennyiségű C-vitamin fogyasztására is. 

O.É.T.I. notifikációs szám: 23007/2019 

Figyelmeztetés! A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék gyermekektől elzárva tartandó.

3 487 Ft