WSHAPE Hyaluron 60 kapszula

A hialuronsav egy fehérje, amely a modern szépségápolás egyik alapkövévé nőtte ki magát a 21. században. Nem csoda, hisz a bőrfeszességet támogató, illetve a bőr öregedését gátló hatása bizonyítottan jelentős, amely hatást az antioxidáns révén a vízvisszatartó képességének köszönhetjük, így alkalmazása megfelelő belső hidratációt biztosít a bőr számára.

335 g hialuronsav/adag

Könnyen lenyelhető, kapszulás forma Bőrfeszesség támogató Bőröregedés gátló

Kinek ajánljuk? 

Neked, ha: vissza akarod kapni bőröd feszességét szeretnéd megelőzni, hogy a bőröd veszítsen a rugalmasságából ízületi problémáktól, porckopástól szenvedsz. Vagy ha egyszerűen szeretnél kipróbálni egy bizonyítottan jól működő szépségápolási hatóanyagot, és még sokáig megőrizni a szépséged!

 Hogyan fogyaszd?

Utolsó étkezés kíséretében 1 kapszula, bő folyadékkal  

Figyelmeztetés! A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék gyermekektől elzárva tartandó.

5 288 Ft