WSHAPE MSM+C Hyaluron Collagen 120 kapszula

Bőrünk körülbelül 75%-a kollagénből épül fel, illetve a teljes testünk fehérje tartalmának körülbelül 30%-át a kollagén teszi ki, azaz cseppet sem elhanyagolható szerepe van. A hialuronsav szintén egy fehérje, amely a modern szépségápolás egyik alapkövévé nőtte ki magát, hisz a bőrfeszességet támogató, illetve a bőr öregedését gátló hatása bizonyítottan jelentős, amely hatását antioxidáns révén a vízvisszatartó képességének köszönhetjük - így alkalmazása megfelelő belső hidratációt biztosít a bőr számára. A két hatóanyag kombinációja tökéletes párost alkot a bőr feszesítésére, illetve a haj és a köröm erősítésére! A teljesség jegyében a terméket kiegészítettük még C vitaminnal is, amely a kollagén beépüléséhez elengedhetetlen mikrotápanyag.

A termék napi adagonkénti (4 kapszula) hatóanyagtartalma: 1480mg kollagén 272mg hyaluronsav 200mg C-vitamin 306mg MSM 

Kinek ajánljuk? Neked, ha: vissza szeretnéd nyerni bőröd rugalmasságát/feszességét szeretnéd az apró ráncaidat eltüntetni szeretnéd hajad/körmöd ragyogását visszanyerni/fenntartani elmúltál 25 éves és szeretnéd bőröd fiatalságát sokáig megőrizni dohányzol és emiatt alacsony a kollagén szinted vagy egyszerűen csak ki szeretnéd próbálni a kozmetikai iparban évtizedek óta legnépszerűbb hatóanyagok teljes testre gyakorolt előnyeit! Próbáld ki te is! 

A termék OGYÉI notifikációs száma: 23283/2020

Hogyan fogyaszd?

Fogyassz 2x2 kapszulát naponta, étkezések között, vagy reggeli mellé és lefekvés előtt. 

Kiszerelés: 120 kapszula - 60 adag, 30 napi adag

Figyelmeztetés! A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék gyermekektől elzárva tartandó.


4 243 Ft